HTML

Párolt húsokhoz, ál-pörköltekhez kiváló köretet fedeztem fel édesanyámnál. Nagyon jól helyettesíti a főtt burgonyát.

Hozzávalók:

  • egy fej karfiol
  • 2-3 tojás
  • petrezselyem zöld
  • só, bors

Elkészítés:

A karfiolt szedjük rózsáira és főzzük meg sós vízben. Nem muszáj teljesen készre főzni, mert lesz még melege a karfioldaraboknak.

A tojást verjük fel és adjuk hozzá az aprított petrezselyem-zöldet. A karfiolokat egy cseppnyi kókuszzsíron tegyük egy serpenyőbe és gyújtsunk alá. Ha forró a serpenyő akkor csorgassuk rá a petrezselymes tojást és süssük készre.

Így nézett ki egy kis pulykamell pörkölttel és salátával:

2013-10-19 18.59.44.jpg

Olvasd el a többi diétás receptemet is vagy használd a címkefelhőt!

Címkék: tojás köret karfiol ebéd zöldségnap

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tulelokeszletdietahoz.blog.hu/api/trackback/id/tr565588591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása