HTML

Mi ez?

Receptek, ötletek, praktikák főleg Dukan diétához. Szigorúan nem hivatalosan és szigorúan saját tapasztalatból.

Hozzávalók:

  • 1 szép keszeg
  • halfűszer
  • fél fej hagyma
  • 1 ek mustármag
  • 2 dl fehérbor
  • tej
  • 1 ek őrölt zabkorpa

Elkészítés:

Sózzuk és fűszerezzük be a halat, amit egy kevés kókuszzsíron süssünk meg serpenyőben. Mindkét oldalán külön, majd óvatosan fordítsuk meg, nehogy szétessen. Mellette süthetjük a nagyobb darabokra vágott hagymát is.

Ha kész a hal vegyük ki a serpenyőből és tisztítsuk meg a serpenyőt teljesen szárazra. Tegyük bele a mustármagot és hevítsük. Kicsit pattogni fog, ezen ne lepődj meg. Öntsük fel a fehérborral és forraljuk ki belőle az alkoholt. A tejet keverjük simára az őrölt zabkorpával és öntsük a borhoz. Kicsit rottyantsuk össze és a kész mártást tálaljuk a halhoz.

2013-11-03 14.18.48_keszeg_mustarmagmartassal_hagymaval.jpg

Olvasd el a többi diétás receptemet is vagy használd a címkefelhőt!

Címkék: hal fehérjenap

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tulelokeszletdietahoz.blog.hu/api/trackback/id/tr485667697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása