HTML

Egy kedves rokonunk - valószínűleg látva elfolyásunkat - ajándékozott meg Dr. Pierre Dukan diétáját leíró könyvvel.

Szkeptikusak voltunk, mert már lenyomtunk régebben egy-két szett 90 napos diétát, próbáltuk az Atkins-t is, nem sok sikerrel. Azon túl, hogy végigszenvedtük (na jó, nem mindig végig, de szenvedtük) mindet, természetesen vissza is híztunk. A könyv mellé kaptunk bíztató eredményekről beszámolót is, így mégis úgy döntöttünk, hogy belevágunk. Mindezt november elején, szűk 2 hónappal a karácsonyi nagy zabálás előtt. Bátor, mi?

A Dukan diéta egy zsír és szénhidrát mentes diéta, kicsit talán az Atkins-hez hasonlít a legjobban. Aki többet szeretne tudni róla, annak ajánlom, hogy ne sajnálja a könyvre a pénzt, vegye meg, olvassa el. Mi eddig ezt a diétát tartjuk a legkönnyebben elviselhetőbbnek és így a leghatékonyabbnak is. A diéta 4 hónapja alatt 20kg zsírtól szabadultam meg, kedves nejem pedig 15kg-tól. Ő ezt már visszahízta, de hamarosan megválik tőle és itt fog üvölteni a gyermekágyban :) (mindenki azt mondja, hogy ez is a fogyásunk következménye - lehet)

Természetesen mindennek az alapja, hogy főzőcskézni kell viszonylag szerény alapanyag választékból. Hogy a siker lehetőleg ne maradjon el, elkezdtük túrni a Internetet és elkezdtünk kísérletezni, hogy hogyan hozható ki az alapanyagokból a lehető legváltozatosabb mégis a diétának megfelelő étrend.

Nos ez a blog erről fog szólni. Receptek, tippek trükkök a mi szemszögünkből, a mi tapasztalataink alapján.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tulelokeszletdietahoz.blog.hu/api/trackback/id/tr405548932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása